Książka – "MIÓD PSZCZELI powstawanie, wartość odżywacza, zastosowanie" – Halina Gałuszka Zobacz większe

Książka – "MIÓD PSZCZELI powstawanie, wartość odżywacza, zastosowanie" – Halina Gałuszka

5093

Nowy produkt

Towar chwilowo niedostępny

Znakomita książka o uniwersalnej przydatności, zawierająca przystępne a zarazem dokładne, informacje na temat pracy pszczół, pozyskiwania miodu, cech charakterystycznych miodów odmianowych, ziołomiodów i zastosowania innych produktów pszczelich w odżywianiu i leczeniu chorób. Autorka w sposób interesujący przedstawia walory odżywcze miodów i innych produktów pszczelich, nie unika także informacji na temat praktycznego zastosowania miodu, na przykład w kosmetologii, leczeniu i kuchni.

Zainteresowani znajdą w książce przepisy na maseczki kosmetyczne z miodem, smakowite potrawy i napoje, a także na wypieki i desery. Książka zawiera bardzo ładną wkładkę zdjęciową.

Więcej szczegółów

16,00 zł brutto

Więcej informacji

Znakomita książka o uniwersalnej przydatności, zawierająca przystępne a zarazem dokładne, informacje na temat pracy pszczół, pozyskiwania miodu, cech charakterystycznych miodów odmianowych, ziołomiodów i zastosowania innych produktów pszczelich w odżywianiu i leczeniu chorób. Autorka w sposób interesujący przedstawia walory odżywcze miodów i innych produktów pszczelich, nie unika także informacji na temat praktycznego zastosowania miodu, na przykład w kosmetologii, leczeniu i kuchni.

Zainteresowani znajdą w książce przepisy na maseczki kosmetyczne z miodem, smakowite potrawy i napoje, a także na wypieki i desery. Książka zawiera bardzo ładną wkładkę zdjęciową.

Autor: Halina Gałuszka
Wydawca: Sądecki Bartnik Nowy Sącz 1998
ISBN 83-907013-8-3
Stron: 112
Format: 16 x 23 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.21 kg